Referenties

Samen op een verrassende manier blijvend impact hebben op het onderwijs voor het kind. Dat is wat wij realiseren met onze inzet als interim-directeur op de scholen. Lees en kijk verder wat anderen hierover zeggen.

Mijn ervaring met verschillende interimmers van WVS is positief. Het zijn doorgewinterde krachten die goed in staat zijn om zelfstandig een opdracht tot een goed einde te brengen. Daarbij wordt voor een goede afstemming met alle betrokken partijen gezorgd.
Arnoud, Leusden

Referentie in beeld van Renske Kolvoort, SCOH

Ik ervaar in de contacten en samenwerking met WVS-onderwijs korte lijnen en grote betrokkenheid. Kwaliteit van de medewerkers is goed, geen uurtje factuurtje mentaliteit. Fijne club om mee te werken!
Heb, Tiel

WVS is zeer klantgericht en sterk in de communicatie. Reageert snel op aanvragen en denkt mee in de problematiek die er speelt en selecteert de juiste mensen voor de juiste plek.
Ineke, Ridderkerk

Referentie in beeld van Henk Mackloet, LOGOS

WVS is zeer klantvriendelijk. Zij bieden altijd binnen korte tijd een goede oplossing, als we bellen met een aanvraag. Opdrachten worden met een gedegen evaluatie afgesloten. WVS levert uitstekende, ervaren interimdirecteuren en IB-ers.
Renske, Den Haag

Perfect, zeker aan te bevelen. Peter speelt in de Champions League voor interim-professionals. Hij koppelt kennis aan kunde, is betrouwbaar en daadkrachtig!
Roel, Utrecht

Referentie in beeld van Wim Dunsbergen, VCOPS VCO Sliedrecht

Sjaak Verbree heeft naar volle tevredenheid als interim-directeur leiding gegeven aan één van de scholen van de Vereniging PCPO in Nieuwerkerk a/d IJssel. Zijn stijl van leidinggeven werd gekenmerkt door daadkracht, visie, transparantie en professionaliteit. Zijn wijze van communiceren was zeer zorgvuldig en zeer volledig. Door zijn inhoudelijke kennis was hij ook van betekenis voor het geheel van de schoolvereniging. In haar zoektocht naar een nieuwe directeur zocht het team van de betreffende school naar ‘een kopie van Sjaak’….
Arjan, Nieuwerkerk aan den IJssel