Ben Hofsink

Interim-directeur
Opdrachtbegeleider

bhofsink@meliorinterim.nl
06-4459 6552

Door mijn rustige en stabiele uitstraling win ik snel het vertrouwen. Alhoewel ik niet direct op de voorgrond treed, leg ik makkelijk contact met mensen. Ik overzie snel de situatie en voel snel aan waar de gevoeligheden en pijnpunten liggen.

Ik vind het belangrijk dat mijn omgeving ziet en weet waar ik in mijn werk mee bezig ben, daarom is transparantie voor mij een belangrijke kernwaarde. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de klant er op kan vertrouwen dat het werk, uit te voeren door een interim-directeur van Melior Interim, op de afgesproken manier gebeurt.

Door mijn jarenlange ervaring als interim-directeur, kan ik goed inschatten welk profiel interim-directeur er voor een opdracht gevraagd wordt. Dit is een belangrijk onderdeel bij de matching voor een aanvraag van een interim-directeur. Goed luisteren, ook tussen de regels door, is een kernkwaliteit van mij.

Voor mij staat het kind centraal. We werken niet voor onszelf, maar om het kind het beste onderwijs te geven wat hij/zij nodig heeft. En dan niet gericht op het ‘nu’, maar gericht op de toekomst. Dat is een enorme uitdaging en daar wil ik graag mijn ervaring en expertise voor inzetten: de juiste man/vrouw op de juiste plek plaatsen.

Ik houd enorm van afwisseling. Dat is dan ook de reden dat ik voor de baan als interim-directeur bij Melior Interim heb gekozen. Daarnaast houd ik van ‘reuring’ om mij heen en probeer daarin zo snel mogelijk weer de rust terug te krijgen, zodat iedereen weer kan doen waar hij/zij voor is aangenomen: onderwijs geven aan kinderen in een stabiele en veilige omgeving.

Reflecteren op jezelf is belangrijk om scherp te blijven en jezelf te verbeteren. Dit doe ik zelf, maar draag dit ook uit.

Op deze manier draag ik de missie van Melior Interim uit:
‘Gewoon zorgen dat het beter werkt’.