Gert Laarman

Teamleider regio Zwolle

glaarman@meliorinterim.nl
06-4626 1402

Ik ben Gert Laarman, werkzaam bij Melior Interim als teamleider van de vestiging Zwolle. Ik heb veel ervaring in het primair onderwijs, ben betrouwbaar in mijn werk en werk graag betrokken en doelgericht aan de verbetering van het onderwijs.

Betekenisvol 
Ik word enthousiast wanneer kinderen betekenisvol onderwijs krijgen, verzorgd door professionele medewerkers die daarin ondersteund worden door de onderwijsorganisaties. Ik voeg graag iets toe om het onderwijs beter en mooier te maken. Groei en ontwikkeling zijn daarin voor mij belangrijke kernwaarden. 

Professioneel gegroeid in het onderwijs 
Ik heb in verschillende functies (leerkracht, directeur, bestuurder) ruime ervaring opgedaan in het primair onderwijs. Ik spreek de taal van het onderwijs, ik weet snel wat er nodig is en verken graag verschillende oplossingsrichtingen. 

Samen op zoek naar blijvende effect 
Van nature ben ik nieuwsgierig naar hoe mensen en organisaties werken. Ik vind het leuk om op een analytisch manier, samen met de klant op zoek te gaan naar wat nodig is. En wanneer we samen aan het werk gaan dan ben ik er sterk op gericht om de persoon met de juiste expertise in te zetten, om constructief te werken aan de vastgestelde doelen. Om uiteindelijk te zorgen voor een blijvend effect. 

Kortom: betekenisvol, met ervaring, samen op zoek om er gewoon voor te zorgen dat het beter werkt met blijvend effect!