Jan-Jacob Luijendijk

Interim-directeur

jjluijendijk@meliorinterim.nl
06-57902907

Specialismen:

  • Accurate, scherpe analyse van de schoolorganisatie
  • Kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur
  • Multiculturele school
  • Onderwijskundige vraagstukken
  • Planmatig werken

Mijn naam is Jan-Jacob Luijendijk. Ik ben er trots op om bij Melior Interim te werken, een organisatie die volgens het motto ‘gewoon zorgen dat het beter werkt’ werkt aan betere scholen in heel Nederland.

Ik vind betrouwbaarheid heel belangrijk. Afspraak is afspraak. Aanvullend daarom houd ik van rust en regelmaat, zodat de focus kan liggen op waar het allemaal om draait: de leerling.

Kenmerkend voor mij is mijn analytische blik, ik kan goed luisteren en gebruik deze kwaliteiten om te onderzoeken waar kansen liggen. Door verbinding te leggen en vertrouwen te geven kun je zo samen aan de slag om die kansen ook waar te maken. Je zou me kunnen omschrijven als dienstbare leider. Ik zoek naar mogelijkheden voor de leerlingen, organisatie en mensen. Ik treed niet snel op de voorgrond, maar gebruik verbinding en overtuiging als tools.

Ik houd van afwisseling en het opdoen van nieuwe kennis, daarom past het interim directeurschap mij goed. Ik heb jarenlange ervaring voor de klas en in het management van scholen met stadsproblematiek. Daarnaast heb ik interesse in hoogbegaafdheid en Leren Zichtbaar Maken.